Flying high

0

Hallå kära vänner!

Mr Frugalism är på väg med flyg någonstans (ingen flightshame här inte) och har checkat in på Bromma i god tid. Just nu sitter jag i loungen så om nån läser detta kan ni identifiera mig lätt.

Eftersom en av oss i hushållet har förmånliga priser på kreditkort via sitt jobb, så har den andre plockat ut ett extra tvillingkort. Då får vi två priority pass, för kostnaden av ett kort. Detta ger dig sen access till lounger i hela världen.

Nog om det, jag har jobbat oerhört mycket på mitt ordinarie jobb, så veckans inlägg får vänta till söndag. Detta var med en lite skriva av sig post, då jag har haft problem med sidan tekniskt. Förhoppningsvis är det nu löst.

Passar på att önska er alla en trevlig helg, kika in på söndag kväll så ska jag ha något bra för er!

Advertisements
Dela

Om författaren

Lämna en kommentar