Matpriskollen

0

Dagens ämne ser ut att vara sponsrat, men så stor är inte bloggen än så jag får sådana erbjudanden. Men jag såg tipset på denna app på Facebook och testade att ladda ner den. Det funkar som så att den listar alla butiker i din närhet och vilka annonsvaror dem har. Du ser också om det är ett medlemserbjudande eller ett vanligt erbjudande.

Detta är supersmart då du kan göra listor i appen och planera inköpen och kommande veckans matsedel utifrån dessa annonsvaror. Här finns en hel del att spara genom att optimera maten på detta sätt.

När jag sedan gjort en bra planering, som enbart innefattar butiker som ligger i anslutning till varandra, så tar jag mig dit med mina medtagna tygpåsar och handlar upp det som behövs. I Stockholm är det tacksamt då man kan hitta handelskomplex där de flesta matbutikerna finns representerade (tänk Kungens kurva, Sickla köpkvarter mfl). I mindre orter bör det inte vara några problem ändå att ta sig från Willys till ICA till Lidl osv.

Så testa gärna, hoppas ni gör några klipp!

Advertisements
Dela

Om författaren

Lämna en kommentar