JL Collins

2

Jag har på senare tid insett att JL Collins, James L Collins, är en oerhört smart person som jag borde lyssna mer på. Han har skrivit ”A simple path to wealth” vilken jag försöker få tag på just precis som jag skriver detta inlägg. Är det någon som läst den? Låt mig veta vad ni tyckte i kommentarsfältet.

Jag hittade en intervju med honom från 2018 hos Talks at Google som jag rekommenderar er där han diskuterar investeringsstrategier och hur man ska hantera pengar. Ni hittar den här:

Advertisements
Dela

Om författaren

2 kommentarer

  1. Jag har precis läst boken. Den är riktigt bra, även om det inte sägs något nytt i den som inte redan finns på hans blogg (vilket han även skriver i boken). Framförallt hans ”Stock Series”, en artikelserie på hans blogg, kan vara ett hyfsat substitut till att läsa boken.

Lämna en kommentar