Trimma dig rik

0

Dagens inlägg är mer riktat mot pojkar och män, men självklart åker då andra hälften snålskjuts på denna enkla besparing.

Tänk dig att du måste vårda ditt utseende i samhället från dagen du föds tills du dör, mer eller mindre. Detta kostar, då det är svårt att slänga ihop egna hudkrämer eller sy fashionable kläder för dem flesta. Men en specifik apparat, en hårtrimmer, kan hjälpa dig med all kroppsbehåring! Tänk dig själv vilka besparingar du gör på en livstid genom inte ge din frisör eller barberare en enda krona. 

Jag ska vara ärlig med er, jag är en av dem som går på ett genomsnittligt frisörbesök då och då. Känslan de två första dagarna när man är nyklippt är grym, det är ju då man ser som bäst ut. Men ganska snabbt är det ett minne blott och då börjar väntetiden – när är det ekonomiskt försvarbart att jag går tillbaka till frisören?!

Självklart har jag länge funderat på alternativen. Ska jag börja snagga? Byta frisör? Sjuk side-step här är att många män går till frisören för att få en snagg, jag menar ?! Oavsett om du ska snagga dig eller vill få din frisör-frisyr att räcka längre så ska du investera i en bra hårtrimmer som tar all typ av kroppsbehåring. Sparar du ett besök på att du kan trimma linjer m.m – fine – kan du börja snagga dig, ännu bättre.

Jag tror vissa av er läsare redan kör på snaggen, och många av er kommer nog skratta åt min naivitet, men som redan nämnt känner jag män som går och snaggar/trimmar skägg för 300:- varannan månad. Och nej, de är inga multimiljonärer utan relativt genomsnittliga svenskar. 

Mitt mål är nu att ta detta till nästa nivå. I 2018 kör jag lite lägre på toppen och en ”faded” sida/nacke. Målet är att kunna klippa denna frisyr helt själv. Omöjligt? Se nedan!

https://www.youtube.com/watch?v=NsL2ibHkLjk

Advertisements
Dela

Om författaren

Lämna en kommentar