Aktieklubb startad!

0

Värmen håller mig ifrån datorn. Det blir just nu lite glesare mellan posterna.

Nu är jag med i en aktieklubb, en nystartad sådan. Tanken med denna är att träffas en gång i månaden och snacka börs och investeringar. Samt dricka en och annan öl. Vi är fem personer just nu, och tanken är att satsa på mindre bolag, onoterade bolag och dylikt. Sådant som inte ingår i vår pengamaskin normalt. 

Depån blir en samägd aktie och fonddepå på Avanza och alla får deklarera sin del på sin personlig deklaration. Det blir lite pill men det bör det vara värt. 

Vi hann inte gå igenom speciellt mycket gällande vad vi ska investera i, men det kan jag dela med mig av längre fram. 

Just nu har jag inte investerat månadens lön då jag inväntar dippen efter veckans rally. Men överlag mycket stark sommar, tror vi får all time high i Sverige och USA inom relativt kort framtid. Eventuella närstående kända faror känns inprisade med USA som vinner handelskriget. Vi får väl se.

Nu måste jag gå till lokala butiken, som är bland dom dyrare i stan, och köpa pålägg! 

Advertisements
Dela

Om författaren

Lämna en kommentar