Det ringer…eller?

2

Min mobil börjar sakta men säkert att tappa batteristandarden och jag har efter arbetsdagen cirka 65% med en 20 minuters pendling och minimal användning under arbetstid. Det är alltför dåligt och jag vill slippa känna stress att <50% kan dräneras om man behöver gps eller liknande. Min Huawei har troget nu varit med mig i två år och jag önskar jag kunde kört den längre.

Nästa mobiltelefon blir definitivt en Xiaomi. För er som inte känner till Xiaomi (även Mi) så är det världens fjärde största tillverkare och satsar på hög prestanda till lågt pris. En kollega köpte precis en av mainstream modellerna med specifikation likt Samsung eller Huaweis 5000-8000 kronors telefoner för 1300kr. Dvs inte flaggskepp men steget under. Superb kvalité och han är supernöjd. Själv är jag mest intresserad av modellen Mi A2 som har en skärm likt iPhone X – men för 1699:- (på gearbest, skickas inom EU, global version, garanti osv inkluderad).

Som operatör blir det antingen Vimla, Hallon eller Fello då det känns som dom har bäst deals just nu. För er i Norrland så går Fello i Telias nät, så det passar er perfekt med täckning där uppe!

Självklart ska jag hålla ut till Black Friday då både telefonen och abonnemangen bör bli rabatterade. Förra året hade både Hallon och Vimla iallafall 4-6 månader du då bara behövde betala hälften av ordinarie pris.

Advertisements
Dela

Om författaren

2 kommentarer

Lämna en kommentar