Ekonomisk frihet på nyheterna

2

En stor inspirationskälla till denna blogg är Mr Money Mustasche och hela mustaschian-rörelsen. Mustaschian-rörelsen var definitivt vad som inspirerade mig till att börja leva ett mer effektivt liv för cirka tre år sedan.

Igår när jag läste runt lite på nätet så sprang jag på en ny artikel där han och andra ekonomiskt fria intervjuas. Här är artikeln:

Även i svensk media så lyfts fenomenet:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-sparar-unga-till-pension-innan-40

Att rörelsen växer är inget snack om och fler och fler unga i Sverige börjar spara och investera sina pengar. Detta hörde jag senast igår på något random nyhetsinslag på tv:n. Är det ett skifte vi ser mot tidigare generations konstanta belånande?

Advertisements
Dela

Om författaren

2 kommentarer

    • Verkligen! Jag och en annan bloggare kommer i helgen vara på 360invest-mässan och jaga likasinnade. Ser att ni bor i södra Sverige, synd annars hade vi försökt ragga lite medlemmar till en fire-träff, kanske förening i framtiden.

Lämna en kommentar