Black friday #2

0

Nu sitter man här, som en sucker för konsumtion. Men samtidigt så bör man passa på om man väl behöver något. Det är galet vilken köphets det har blivit runt reorna och jag undrar egentligen hur mycket av allt folk köper som faktiskt används.

Jag har undvikit butiker under dagen men sitter just nu och köper de julklappar jag behöver köpa. Årets BF är inte speciellt mycket att hänga i granen så det krävs en del grävande för att hitta något fynd.

Just nu innehåller varukorgen strumpor från Happy Socks x4 för 99kr, Sudoku medelsvår pocket 49kr och en Calvin Klein deo 129kr.

Blev otroligt besviken på Avanzas Black Friday där dom gick ifrån sin courtagefri USA-handel till någon temporär sparränta om man låste pengarna minst 6 mån. Det skulle vara intressant att höra hur dom kommit fram med att kunder med mycket cash skulle vilja låsa sina pengar i 6 mån med en -10% korrektion på börsen de sista veckorna…

Detta ändrade också min plan för månadens investeringar så 70% fördelades i indexfonder och resterande 30% kommer troligen användas till fortsatt dippköp av Danske Bank! 

Advertisements
Dela

Om författaren

Lämna en kommentar