Boktips!

2

Jag läste precis ut boken ”Your Money or Your Life” av Vicki Robin som är en grym bok om relationen till pengar. Med förord av Mr Money Mustasche så ger boken en bra insikt på vår tids dåliga relation till pengar och konsumtion. Jag rekommenderar er alla att läsa i denna, då jag känner igen mycket av mina tankar och idéer, så finner ni bloggen intressant kommer ni finna boken intressant. Jag får då inget betalt för att promota denna bok, men jag vill gärna göra världen till en lite vettigare plats om jag kan! Dela gärna era tips på andra böcker i kommentarsfältet!

Advertisements
Dela

Om författaren

2 kommentarer

  1. Detta är boken som öppnade mina ögon. Att koppla sin tid till pengar och räkna ut sin verkliga timpenning är drabbande (för mig iaf). Sätt det sedan i relation till din konsumtion så kan man se att det är sin tid man handlar med, inte enbart pengar. Tid är den enda riktiga och viktiga valutan vi har.

    • Amen till allt du skriver. Det blir en ångestfylld resa att upptäcka och förstå det konceptet. Jag kan bara ta ett exempel, pendling. När jag insåg att allt från 10-20 dagar på ett år kan kan åt till att pendla, så planerade jag mitt jobbsök så jobbet skulle vara relativt nära hemmet. Så jag håller som sagt med dig helt.

Lämna en kommentar